Handleiding Voor Het Installeren Van Windows 11 In Een VirtualBox Met Ubuntu Linux Als Host

Ja @cbvjapio ik las ook zoiets op internet dat het desondanks toch kan, zeker voor recente laptops. Maar dat is alleen voor mensen die durfals zijn. Ik heb nu Windows 11 op een andere computer maar merk niet veel verschil met 10. Het Startmenu is anders en moet je weer even zoeken hoe het moet. De snelheid is helemaal niet het probleem, het verhaal is dat ze vanwege de beveiliging bepaalde instructies in hardware willen hebben.

We hebben NordVPN getest op DNS-lekken en niets kunnen vinden. Er zijn uiteraard ook gratis VPN’s op de markt. De drie besten zijn volgens ons PrivadoVPN, ProtonVPN en Hide.me. Met een score van 8.9 is dit een goede all-round VPN. Deze provider scoort een mooie 9.3 en is voornamelijk erg gebruiksvriendelijk.

Nieuwe Virtuele Machine Aanmaken

U hoeft dus niet te wachten op de automatische installatie die u heeft gereserveerd. Belangrijk is om te weten of uw systeem 32 bits of 64 bits betreft. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op “computer” of ga naar het configuratiescherm en ga daar naar “systeem”. Verder kan je Windows 10 blijven gebruiken tot oktober 2025. Deze krijgt gewoon de beveiligingsupdates en blijft ondersteund tot 2025.

  • Je krijgt nu een verkenner-venster te zien van Windows, navigeer naar je gedownloade Ubuntu bestand en dubbelklik hierop.
  • Herconfigureer de netwerkkaart en alles wat daarvan afhankelijk is, indien nodig.
  • Deze provider biedt een compleet pakket met vrijwel alle voordelen die je van een VPN kunt wensen.
  • De meeste aanpassingen hebben voor mij geen gevolgen gehad.

Steeds meer mobile only apps die ik “nodig” heb of in sommige gevallen zelfs de voorkeur heb naar de mobiele versie ipv de bloadet pc versie. Voor mij zijn dat programma’s als Altium Designer, ETKA, ODIS en VCDS. Natuurlijk houd niemand me tegen om gewoon Windows 10 op mijn laptop te houden, ondanks dat er geen updates meer voor zullen zijn. Een virtual machine is ook mogelijk, maar dat werkt een stuk trager. Ik zelf gebruik Linux al een tijdje naast windows, maar sommige dingen zullen nog lang niet goed werken in 2025.

Nieuwste Reacties

Ook daar is de installatie onder Hyper-V vlekkeloos verlopen. Een healtcheck heeft vervolgens ook geen signalen gemeld dat niet aan de eisen is voldaan. Die laptop (en de andere heeft overigens wel tpm 1.2, niet de 2.0, maar geen gpt, uefi en de andere eisen.

Pc’s met Windows 11 zullen later dit jaar verkrijgbaar zijn bij een brede selectie van retailers en onze partners. Wij hebben toegezegd Windows 10 te ondersteunen tot 14 oktober 2025. Lenovo Tech Today Tech Today biedt alles wat je nodig hebt voor de commerciële technologieoplossingen van Lenovo. Koop high-definition apparaten van Lenovo die veilig zijn voor je ogen.

LENOVO GO Met de accessoires van Lenovo Go kun je thuiswerken en toch zeer productief zijn. Bij AMD-chips start de officiële Windows 11-ondersteuning bij Ryzen 2000-chips uit 2018. Als u tevreden bent over de door ons geboden ondersteuning of verstrekte informatie. Dan kunt u ons steunen middels een donatie via PayPal. Het door jou gekozen product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Je kunt gratis upgraden vanaf Windows 10 en het klinkt veelbelovend qua nieuwe functies. Maar wat zijn die functies precies en is je computer eigenlijk wel geschikt voor Windows 11? Na die periode van 10 dagen moet u een back-up maken van uw gegevens en een “schone installatie” uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10. Windows 11 is de volgende grote versie van het Windows-besturingssysteem die Microsoft van plan is dit jaar uit te brengen driversol.com/nl/drivers/printers/canon/canon-ir2220ir3320-ps3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *