Windows 10 Tips

De vorige versie van het besturingssysteem kent een hardnekkig probleem met het startmenu, die hierdoor vast komt te zitten en onbruikbaar wordt. Heb jij ook last van dit probleem in Windows 10? Anoniem Dik tevreden met windows 10 alleen waarom niet na het sluiten van een bestand weer terug keren naar het startmenu. Je kunt een app verwijderen door met de rechtermuisknop op de bijbehorende tegel te klikken en Installatie ongedaan maken te kiezen.

McAfee biedt tijdens het eerste jaar stuurprogramma’s downloaden van je abonnement enorm hoge kortingen en veel extra voordelen als je bij het aanmelden voor automatische verlenging kiest. De Mac-app biedt uitstekende antivirusbescherming, maar bevat minder functies. De firewall, aanpasbare scans en grondige malwarebescherming beveiligen je tegen zerodayattacks die op zwakke plekken van macOS zijn gericht. Maar ik vond het vervelend dat de functies App en Web Boost, WebAdvisor en Safe Family ontbreken.

Er bestaan ook splitters, waarmee je twee schermen op één poort aansluit, maar het beeld is dan op beide schermen precies hetzelfde. Kies voor Deze beeldschermen uitbreiden om van de 2 schermen 1 groot scherm te maken. Zoek naar “Configuratiescherm” in de zoekbalk onderaan het scherm. Klik op deze knop en zoek naar “Herstel” in het configuratiescherm .

Windows 11 Voegt Meerdere Appwinkels Samen Wat Heb Ik Daar Aan?

Ik heb links en rechts ook getest, bij mij werkte het niet, er kwamen geen pictogrammen in de taakbalk. Het kan dat het bij u wel werkt dit moet u testen. Nogmaals, zorg dat u een herstelpunt heeft zoals eerder aangegeven in het begin van dit hoofdstuk. Als u de taakbalk dus bovenin het scherm wenst te plaatsen typt u alleen “01” zonder quotes. U kunt de taakbalk naar boven, verticaal naar links of rechts verplaatsen. Er is echter één nadeel en dat is dat de taakbalk pictogrammen in sommige gevallen verkeerd worden uitgelijnd.

  • Je verandert het hoofdbeeldscherm door een ander scherm te activeren en een vinkje te plaatsen voor de optie Dit beeldscherm instellen als hoofdbeeldscherm.
  • Als een extern scherm het wel doet, maar je eigen scherm niet, bekijk dan de volgende oplossingen of neem contact op met een reparatiecentrum of de winkel waar je de laptop hebt gekocht .
  • Dit bestand kan door virussen zijn aangepast waardoor de gebruiker bij het bezoeken van een website ongemerkt naar een ander IP-adres wordt doorgeschakeld.
  • Ouderlijk toezicht geeft ouders de mogelijkheid om te controleren wat hun kinderen online zien, wat ze kunnen zoeken en hoeveel ze bepaalde apparaten gebruiken.

Het jailbreaken van een iPhone is een beetje als ontgrendelen, maar dan wat minder legitiem. Het gaat hierbij om het verkrijgen van root-bevoegdheden die de beperkingen van het beveiligingssysteem omzeilen. Apple neemt jailbreaks uiterst serieus en streeft ernaar kwetsbaarheden in iPhones die dit mogelijk maken, zoveel mogelijk te patchen. Daarna even tijdelijk AVG Free downloaden en installeren.

Hij deed raar leek vast te lopen toen maar een harde reset gegeven geforceerd afgesloten. Geen idee waar de notebook mee bezig was, wie weet een update. Wij zijn altijd opzoek naar de coolste gadgets en de leukste tips voor tech liefhebbers.

McAfee Versnipperaar

Kijk daarom of de stroomkabel goed in het apparaat zit. Klik op de naam van een programma om de toepassing te starten. Om bijvoorbeeld Rekenmachine te openen klikt u op de knop Start en vervolgens op Rekenmachine.

GeblokkeerdHet is zeer waarschijnlijk dat dit softwareprogramma schadelijk is of ongewenste bundleware bevat. WaarschuwingDit softwareprogramma is mogelijk schadelijk of kan ongewenste bundleware bevatten. Dat is natuurlijk aan jou en je budget; iedereen is uniek. Wat ik wel voor je heb, is een handige tabel met enkele belangrijkste specificaties van de beste antivirusscanners. Klik met de rechtermuisknop of met de linkermuisknop op het pictogram en kies de optie om het programma uit te schakelen of af te sluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *